Leven als je hogere zelf

Authentiek jezelf zijn. De stem van je intuïtie horen, en durven volgen. Dromen die realiteit worden. En vertrouwen op je eigen wijsheid.

In het 3-weekse online programma Become Her maken we de shift van ego naar hoger zelf, van je comfort zone naar in je kracht staan. Simpel gezegd: worden wie je in werkelijkheid al bent. Want je hebt veel te veel te bieden om je nog langer klein te houden.

€ 222,- 

Meld je nu aan en start op 1 augustus.

Meld je nu aan en start op 1 augustus.

png (1)

Klinkt dit bekend?

We starten op 1 augustus!

dagen
uren
minuten
seconden

We starten op 1 augustus!

dagen
uren
minuten
seconden

Het kan ook anders...

Een diepe verbinding hebben met je hogere zelf en met je intuïtie. Keuzes maken vanuit je hart, zonder twijfel.

wild-moon-icoontje svg

Helemaal jezelf zijn. Vrij van meningen, vrij van oordelen. En daarmee anderen inspireren.

wild-moon-icoontje svg

Je tribe ontmoeten. Soulsisters die je zien en begrijpen. En van je houden precies om wie je bent.

Ja, jij kunt dat ook. Meedoen?

Dit is precies wat ik wil

In deze 3-weekse online cursus ontdek en belichaam je jouw hogere zelf. En je doet dit niet alleen: maar samen in een groep met powervrouwen.

In deze 3-weekse online cursus ontdek en belichaam je jouw hogere zelf. En je doet dit niet alleen: maar samen in een groep met powervrouwen.

Voor jou op de planning:.

Remember Her

week 1 (2-8 augustus)

Deze week gaat over het herinneren van wie je hogere zelf is. Of eigenlijk: wie jij in essentie al bent, want je bent vele malen groter dan wie je dénkt te zijn. Je leert contact te maken met je hogere zelf en checkt in met je intuïtie: wat probeert ze jou al tijden te vertellen? Grote kans dat je de eerste inzichten hier al ontvangt. Ze is jouw gids en heeft magie voor je in petto. Wie is die prachtige en unieke vrouw die in jou schuilt maar er nog niet volop durft te zijn?
.

Channel Her

week 2 (9-15 augustus)

Deze week ga je een stapje dieper en de energie van je hogere zelf door je heen laten stromen. Het geeft je vertrouwen om met haar verbonden te zijn.  Je gaat ontdekken wat zij voor jou wenst en óók wat jou nog in de weg staat om die wensen uit te laten komen. Je gaat het oude loslaten, en het nieuwe verwelkomen. Hello new, bye bye patterns.
.

Embody Her

week 3 (16-22 augustus)

De derde week staat volledig in het teken van het belichamen van je hogere zelf. De stem van je hogere zelf is niet meer te negeren, en we gaan in de actiemodus. Je gaat je angsten onder ogen komen. Niks houdt je meer tegen om ‘ja’ te zeggen tegen jezelf. Door je hogere zelf te belichamen kom je in een staat van totale verbinding – met jezelf en met iets hogers. Jervaart spirituele diepgang, je ziet opeens dat vlindertje dat voorbij vliegt en je voelt helderheid van binnen. Het leven wordt rauwer, eerlijker en magischer dan ooit.

50 % korting

Voor alle jongeren t/m 21 jaar

Lieve jij, je bent onze toekomst. En daarom investeren we graag in jou. Er zit zoveel kracht in je, en jij kan het verschil maken. Je kan hier je naam en je e-mail opgeven en dan krijg je meteen de instructies toegestuurd waarmee je de korting kan aanvragen.

Veelgestelde vragen

De cursus Become Her begint op 1 augustus. De cursus duurt 3 weken en eindigt op 22 augustus. De Zoomsessies vinden plaats op zondag 8 en 22 augustus van 20.00 tot 21.00.
De vrouwencirkel vindt plaats op 29 augustus!

Per week zal je in totaal ongeveer 3 uur bezig zijn met het programma. Daarin vallen dus zowel de opdrachten en meditaties als de Zoom- en breathworksessies.

Per week zal je in totaal ongeveer 3 uur bezig zijn met het programma. Daarin vallen dus zowel de opdrachten en meditaties als de Zoom- en breathworksessie. De Zoom sessies vinden plaats op 8 en 22 augustus. De breathworksessie komt op 15 augustus online. 

Ja! Die krijg je naderhand toegestuurd zodat je het programma in jouw eigen tijd kunt meedoen en niks hoeft te missen, ook als je niet bij de live Zoom sessie kan zijn.

Absoluut niet! Iedereen kan meedoen aan het programma.

De cursus is volledig online, maar aan het eind van de drie weken faciliteren we vrouwencirkels voor jullie. Door het hele land. Zodat je de soulsisters waarmee je het programma hebt doorlopen, ook daadwerkelijk kunt ontmoeten. As your higher self.

Je kunt zelf bepalen wanneer in de week je aan jouw opdrachten werkt. De Zoom meetings zijn ook later terug te kijken. Je kunt dit programma op je eigen tempo volgen. Wanneer de cursus is afgelopen blijft de inhoud nog een maand beschikbaar.

Bij de aankoop van dit programma krijg je een breathwork, twee master classes, 3 meditaties en 6 opdrachten. Daarnaast hebben we met een heel team eraan gewerkt om een prachtig online programma voor je neer te zetten. We hebben ervoor gekozen om het programma van echt goeie kwaliteit te maken. We hebben dan ook veel tijd en aandacht besteed aan het maken van de video. audiofragmenten, online cursus omgeving, werkboek,… om voor jou een geweldige ervaring te creeren.

Ben je niet happy? Stuur dan een mail naar info@innerbeautyretreat.com met je gemaakte opdrachten en waarom je niet tevreden bent over de cursus, en we storten je het volledige bedrag terug.

Je bent een early bird als je je voor 18 juli inschrijft. Als early bird ontvang je 10 % korting op het programma, je betaalt dus €200 in plaats van €222. Ook krijg je meteen toegang tot de meditatie waarin je contact gaat maken met je higher self. Je ontdekkingstocht kan dus meteen beginnen!

Wil je meer leren over hoe je hogere zelf met je probeert te communiceren?

Over Mayke Niestadt

“Ik geloof dat zelfconnectie de sleutel is tot het manifesteren van jouw droomleven. Met zelfconnectie komt intuïtie, en als je die helder hebt en durft te volgen wordt je leven echt magisch.

Met zelfconnectie bedoel ik óók een sterke verbinding met je binnenwereld, en die op nummer één zetten. Want vanuit je binnenwereld manifesteer en projecteer je je buitenwereld. Toen ik dat spelletje door had veranderde alles. Ik ervaarde langdurige staten van flow, synchroniciteit, magie en purpose.

En ik doe niets liever dan anderen helpen dat te vinden, zodat jij op jouw beurt de wereld weer een stukje mooier kunt maken.

Become your higher self

Become your greatest self. Become your higher self